Anonym orosanmälan

Hej jag har någon som anmäler mig anonymt att mina barn far illa senaste 2 åren har de kommit in 17 st anmälningar å jag har ingen aning om vem som gör de soc har varje gång gjort en utredning för att sen lägga ner å nu börjar anmälaren att dra in släkt och vänner oxå att dom skriker på barnen eller slår mina barn när dom är på besök har försökt prata med soc men dom verkar inte inse att nån vill oss illa utan hävdar att de måste ligga nån sanning i de
De är inte bättre heller att jag har blivit lite otrevlig på grund av alla anmälningar snälla hjälp

Orättvist

Kommentarer

Hej!

Vi förstår att det blir påfrestande för er att ha så mycket kontakt med socialtjänsten utifrån anonyma orosanmälningar och att det kan skapa oro hos er som familj.

Socialtjänsten behöver ta alla orosanmälningar på största allvar. En privatperson kan vara anonym vid en orosanmälan och då vet inte socialtjänsten från vem orosanmälan kommer och därför kan de inte heller berätta för er från vem orosanmälan kommit.

Vi ser att du avslutar din fråga med att du vill ha hjälp. Soctanterna kan inte hjälpa till på något sätt, mer än att svara och ge tips och råd till dig.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter