Rastlöshet!

Hej! Går på försörjningsstöd på soc, är på behandlingshem året ut, men lider av rastlöshet, vet inte om jag klarar av 4mån här, de enda vi har att göra här är ett möte varje morgon ca 5min, inget mer sen, känns som jag bara förvaras. Vi har ett garage men knappt inga verktyg, vill gärna ha något att skruva på så tiden går. Kan man ansöka om att kunna köpa något renoveringsobjekt? T.e.x en moped 4-hjulning. Har alltid varit rastlös när jag bara sitter och inte gör något. Mår inte bra! Kan jag ansöka om bidrag från soc! Lider av panik ångest och social fobi!Mvh Stefan.

Biffen

Kommentarer

Hej!

Vad bra att du sökt och fått behandling, men tråkigt att du upplever att det inte finns något innehåll eller någon sysselsättning på behandlingshemmet!
Du beskriver att du är rastlös och behöver något att sysselsätta dig med den tid du har kvar av behandlingen.

Det råd vi kan ge dig är att du inledningsvis pratar med personalen på behandlingshemmet men också kontaktar den handläggare som beviljat din behandling. Berätta både för personal och för din handläggare om hur du känner och vad du skulle behöva.

Du skriver att du lider av social fobi; det går mycket bra att skriva, både till personalen och till din handläggare om du tycker att det är svårt att prata.
Vi hoppas att du blir lyssnad på och kan få hjälp på något sätt.

Vänligen
Soctanterna

Soctanter