Lvu hjälp med dottern

Varning för lång text!!

Hejsan alla vet inte hur eller varann skall skriva men behöver hjälp och vet verkligen inte vad eller fur man skall göra då jag sitter i en rävsax som man milt kan säga.
Jag är i plaserings tvist där jag och barnet över klagat i tre instanser men fått avslag på hem flytt, mitt barn är 12år. Detta har vi hållit på med sedan planeringen enligt LVU Aug 2019.
Jag har tre barn 12,17 och blir 21. Mitt barn som är 21år har multi funktionsnedsättning och är i dag sambo med ett bonus barn på 3 år och sin egen lilla på 7 månader och jobb.

Jag har varit helt ensam mina tre barn under deras uppväxt så gott som. Min 17 åring har språkutvecklingsstörning som inte fått rätt hjälp men ändån har tre jobb Ungdomsbrandkåren och skola, vänner mm.

Jag är ingen super mamma även om jag så önskade, mitt barn vägrade gå till skolan av olika anledningar så som mobbing av andra lika så sig själv.
Mitt barn är en agerande person som inte klarar av orättvisor och hur personer blir illa behandlade och agerar ut i från detta.

Mitt barn är även i behov av en utredning av ADHD som Socialen påstod att mitt barn inte behövde men när de väl tagit henne så plötsligt så hade jag rätt.

Har även varit väldigt traumatiskt då min yngsta syster tog sitt liv 2017 och 2018 förlorade vi min systerson 4 år gammal så mycket tung sorg som ingen av oss fått hjälp med.
Dock ringde jag alla instanser man kunde när dessa situationer hände men enligt dem så kunde mitt barn inte vara så traumatiserad så barnet skulle behöva samtalskontaktutan vi skulle höra av oss om det blev värre.
Mitt barn försökte ta sitt liv tre ggr och en av gångerna blev vi inlagda för avgiftning och övervakning sen barn psyk men där på barn psyk säger de att mitt barn behöver en psykolog kontakt som är insatt på sådant och även en utredning ang ADHD precis som jag sakt och tjatat om men även här så säger soc annat förutom dessa två bortfall förlorar vi tre vänner kort och nära inpå vart annat.
Jag har som jag sa inte varit en super mamma och jag gjorde allt i min makt för att få mitt barn till skolan men jag kund inte bära en 12åring och jag vet inte hur de ville man skulle göra..
Ja här var lite men blir väl mera snälla kan ni hjälpa mig? Jag är helt i upplösnings tillstånd jag vet inte hur mycket mera jag klara.. Jag fick exat nu 08:50
Veta att min väns mamma lämnat oss jag orkar f-n knappt känns som allt är mot mig/oss. Jaja ni som orkat läsa och kanske kan hjälpa mig med något som gör att jag hennes syskon kan få hem mitt barn snälla hör av er. Tack få förhand Med vänlig hälsning, Emma

få hem min dotter

Kommentarer

Hej!
Utifrån det du skriver är det tydligt att du gör allt vad du kan, vilken kraft du har. Du beskriver en situation där du ha tagit mycket ansvar och varit ensam i det.

Vi kan inte uttala oss i enskilda ärenden. Det går därför inte att säga om det bästa för ditt barn är att vara kvar i familjehem eller inte. Ett råd är att se på den vårdplan som är skriven, och om du behöver stöd i att tolka den, ta hjälp av de som finns omkring dig. Det är viktigt att du orkar och finns kvar för ditt barn, oavsett var ditt barn bor.

I ditt brev skriver du att det tar på krafterna att vara i tvist med myndigheter, och det som är svårt för vuxna blir ofta också svårt för barnen. Om du på något sätt kan se att det går att förstå och komma överens med socialtjänsten om vilka förändringar som behövs skulle det vara ett sätt.

Vänligen
Soctanterna

Soctanter