Flytta??

Jag har blivit slagen av pappa tidigare. Jag och mamma flyttade för 2 års sen. Sen ett halvår tillbaka bor vi hos mammas kille. Mamma har slagit mig flera gånger, även mammas kille har gjort det. En gång stod mammas kille och bara matade sparkar mot huvudet och överkroppen. Jag tog bild på ett blåmärke men jag tror att han har gått in i min mobil och tagit bort den. Senaste gången mamma slog mig var för 3 dagar sen och jag har fortfarande ont!! Vad ska jag göra???

Nike

Kommentarer

Hej
Det du beskriver låter som att det borde göras en polisanmälan. I Sverige finns det en lag som förbjuder vuxna att slå barn.

Om du går i skolan råder vi dig att ta kontakt med skolkuratorn och berätta vad du varit med om. Kuratorn har då en skyldighet att göra en ororsanmälan in till socialtjänsten som då kommer att öppna en utredning på dig. I denna utredning kan man komma fram till om du har behov av att bo någon annan stans och i så fall var.

Det är oklart om du är myndig eller minderårig men oavsett hur gammal du är kan du även på egen hand kontakta socialtjänsten och ansöka om hjälp i den kommun/område du bor i.

Hoppas det löser sig för dig på bästa sätt.

Vänligen

Soctanterna

Soctanter