Alcohol och Droger

Hej!!har problem med socialtjänsten om att vi föräldrar får inte ta en öl(3.5%)på en helg men vi har dock inte våra barn i hemmet tack att dom är på LVU.men det finns mer bekymmer för socialtjänsten för en handläggare har bevisat och sagt att hen är alkoholist och även så har hen sagt att vi inte får hem våra barn först dom har gått ut skolan(student)och sen fick vi en manlig handläggare där man såg att hen tog droger.denna person fick ett återfall och dog sen efter detta.hur kan socialtjänsten ha såna personer runt om andras barn och får jobba som handläggare på socialtjänsten.jag och min fru har varit tyst om detta i många år och vill inte bråka men nu efter som socialtjänsten är på oss om att vi inte får ta en öl på en helg så vill vi ha rätt.för de har även framkommit misshandel på fosterhem fyllekörningar på fosterhem självmord i fosterhem,Men trots detta så får vi inte hem våra barn.vi har även gjort flera ivo-anmälningar men har blivit nerlagd av ivo .våran advokat lyssnar inte eller på oss och vi misstänker att advokaten vill bara tjäna in pengar på oss:(det har med framkommit att ett av våra barn vill ta sitt liv och socialtjänsten är inte orolig över detta eller.

Generalen
2024-03-11 09:23

Hej!

Ni skriver till soctanterna och beskriver er situation och att ingen lyssnar på er. Er advokat lyssnar inte på er och ni har gjort flera ivo-anmälningar som lagts ner. Ni utrycker också ett missnöje i kontakten med socialtjänsten.

Vi är inte insatta i ert ärende och kan därför inte uttala oss i handläggningen. Av allt att döma har ni gjort vad ni kan för att påtala de missförhållande ni upplevt.

Vänliga hälsningar

Soctanterna