Sjukt

Absolut ingenting fungerar fortfarande bakom lögnerna. Tex bankomaterna ligger fortfarande helt i skogarna, havet och ödemark en. Det verkar inte ha funnits IQ överhuvudtaget ännu naturligtvis.

Löne-systemet alltså samma som betalsystemet ligger fortfarande nere som det har gjort vi alla tider.

Alla system på bankerna är fortfarande helt felaktiga och alla saldon på minus inkl löner gått till Kronofogden näst att ha inte alltför stor lön med andra ord. De måste betalas till Kronofogden. Alltså lönerna har ju fortfarande minustecken framför och kronofogden kräver således pengar.

Sverige ger inte Ungern alternativ att välja om Sverige ska få medlemskap i NATO eller inte.

Sverige får således ingen seger för heller bara fortsatte global skam.

Sjukt beteende som inte har någon början eller slut.

Inkompetens fortfarande överallt bokstavligen. Inte ens en hemsida som går att använda tydligen skulle Sverige få hjälp med att få till en fungerande myndighetssida från Ukraina. Kontaktväg ar är tex en bra början att ha på sådana platser.

Varje gång jag har varit utomlands i de minsta byarna har det alltid fnissats bakom ens rygg att man är från Sverige.
Landet idiot i dess rätta bemärkelse.

Fortsatt grava problem med kognitiva också stelbenthet, långsam handläggning, noll kommunikation inom och mellan myndigheter som fortfarande inte egentligen har levt upp till namnet så klart.
Bankiden som aldrig har fungerat defektflagning varje gång man har skaffat nytt. Inga bankomater som finns, fungerar ger en samma summa som belastning av konton utan bara gel hittills inga kvitton naturligtvis även om man har valt det.

Landet idiot är ett mycket gammalt uttryck och gäller tragiskt nog naturligtvis fortfarande och det
menas just Sverige har jag fått erfara.
Landet idiot har det ju alltid talats om runt om på jorden. Otäckt att de talar om samma sak oavsett plats. Ekonomiskt bistånd finns egentligen inte och har aldrig någonsin gjort det heller. Beräkningarna är att 0 kr som också är en siffra och det är inte mängden sån har betydelse enl samhället hittills utan problem ska det således räcka till precis alla utgifter för storfamilj er helt utan problem som de ständigt skriver. Har aldrig fått bidrag till tex möbler trotts oräkneliga årtionden s påstötningar. Har noll sover fortfarande direkt på golvet har inte ens en pall, matta, lampa, tallrik, bestick glas att dricka ur inte ens en tunn madrass att ligga på naturligtvis ingen kudde heller. Vi måste få landet att börja fungera är på tiden. Landet idiot ska det inte talas om i framtiden i alla fall med buss reduktion så man slipper skämmas som fram tills nu. Om det digitala ska börja fungera vore det bra tex min Kivra där alla kvitton nödvändigt vis måste skickas till har aldrig heller den fungerat.

Att folk stirrar blint i sina mobiler utan att bry sig om att de inom en bråkdel av en sekund blir brutalt överkörda av bussen händer väl i alla länder men tydligen är även det typiskt för landet idiot alltså Sverige!!! Hur kan ett skamlöst samhälle få fortsätta verka när det fortfarande är en enorm fara för medborgarna?
Att helt tomt är mer än tillräckligt att ha tex möbler är att tänka fel.

Ingen sjukersättning har jag någonsin fått, semester, lön, A-kassa eller andra bidrag från någon trotts oräkneliga ansökningar.

?
2024-02-24 16:39

Hej!

Vi tolkar det som att du har ett starkt missnöje med Sverige som land och hur det sköts. Vidare att du har inte är nöjd med Sveriges olika myndigheter och försäkringssystem.

Vi har svårt att finna en fråga i ditt brev och kan därmed inte besvara det mer än att vi förstår att du är upprörd över flertalet saker som påverkar dig och ditt samhällsengagemang.

Om du anser att du har fått fel beslut i dina ansökningar till socialtjänsten kan du alltid överklaga besluten. Vi hänvisar dig i så fall att ta kontakt med den socialtjänst du tillhör. Du kan även få hjälp vid överklagan av din handläggare.

Vänligen

Soctanterna