När blir samhället lite psykiatriskt friskt?

Jag känner absolut ingen som har varit ens det minsta nöjd med sitt arbete gäller också mig själv först måste man ju få lön, någon dag semester, om man är sjuk lite ersättning osv................. Inte sett sådant ännu tyvärr!!!!!!!! Dessutom har jag ca en miljon i obetalda studieskulder är ca 50 år Ch vill att Sverige ska kunna vara med i EU utan att ha medlemskapet grundat endast som hittills på falska reklam så att säga hur bra det är i vårat land. Vill uppleva annat än knäppt beteende innan jag dör!!! På tiden att få ett samhälle att visa att det kan fungera mer än att göra med sig. Vore omväxlande faktiskt trist att det är seriösa ord!!! Tragiskt!!!
om om landet fortfarande står med byxorna nere mitt på torget och alla pekar, skrattar och tittar snett på landet. Jag har varit ute och rest i de mest avlägsna byar runt om i världen och det enda som gamla svedala är förknippat med är just bokstavligen ett samhälle med homogen massa av just idioter!!!😢

Inga pengar överhuvudtaget egentligen bakom skydds näts fasaden!!!
2024-01-19 05:01

Hej!

Vi uppfattar inte att du har någon specifik fråga utan att ditt inlägg är mer av ett debattinlägg eller insändare. På detta forum besvarar vi frågor relaterade till socialtjänsten. Vi hoppas att du hittar ett forum som passar dig.

Vänligen

Soctanterna